top of page

Мільйон з хвостиком - чотирилапі їдуть додому

Як стати партнером з порятунку тварин Save Pets of Ukraine


Ініціатива заснована в 2022 році українським виробником харчування для тварин Kormotech, вже за кілька місяців стала глобальним ланцюгом допомоги, об’єднавши бізнес, неприбуткові організації та приватних донорів довкола чотирилапих в Україні. Спільними зусиллями було врятовано понад 230 000 тварин. Проте потреба є значно більшою.




Згідно дослідження проведеного SPOU разом із Соціонформ, чисельність тварин у опіці притулків та зооволонтерів зросла в середнбьому на 60%. У прифронтових територіях на 100%. Партнери потрібні аби забезпечити їхні потреби у базових речах. Водночас, наприкінці року командою розпочато підлотування програми «Патронаж». Її завдання - надати комплексну допомогу притулкам і підготувати чотирилапих до прилаштування у родини. У вартість патронажу входить харчування на два місяці, ветеринарні послуги, повідці, переноски, іграшки, ін.


«Аби один, скажімо, песик був готовим до прилаштування - потрібно близько 3 500 грн, аби три сотні - мільйон. Ми знаємо, що знайдемо партнерів для цієї благої справи. Адже на виході адопція - найгуманніший спосіб зменшення чисельності безпритульних тварин»


Програма Патронажу пілотується у 4 притулвах в Україні. З квітня вона почне масштабування. Ціль - охопити 50 притулків та як результат знайти дім щонайменше 2000 собак та котів.

Commentaires


bottom of page